Μύρισε θάνατος στο Πήλιο: Έντεκα σκυλιά νεκρά από φόλες

 

Την μαζική εξόντωση αδέσποτων ζώων στο Πήλιο καταγγέλλει αναγνώστρια του dogw0rld.blogspot.gr. Όπως αναφέρει, στην παραλία Παράδεισος που βρίσκεται στην Μπούφα Πηλίου δολοφονήθηκαν, για την ακρίβεια,  φολιάστηκαν 11 ζώα

Τα δέκα από αυτά είχαν στειρωθεί και εμβολιαστεί με μεγάλο κόπο στο τοπικό κτηνιατρείο με χρήματα που διατέθηκαν όλα μέσω προγράμματος από φιλοζωικές οργανώσεις του εξωτερικού και δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Το ενδέκατο σκυλί άνηκε σε κάποιους παραθεριστές.


Οι υποψίες πολλές: διάφοροι καλοθελητές τηλεφωνούσαν στο Δήμο άπειρες φορές ότι τάχα τους ενοχλούν τα ζωάκια. Ο καταστηματάρχης του μοναδικού μαγαζιού στην παραλία τα χτυπούσε και έλεγε πως ενοχλούν τους πελάτες, ενώ οι πελάτες τα τάιζαν.

Αποτέλεσμα τα ζώα να εξαφανιστούν και να πεθάνουν από αιμορραγία και με άπειρους αφρούς. 




Ενδεικτικό για την αδιαφορία του Δήμου είναι πως τρία από τα πτώματα βρίσκονται ακόμα εκεί δίχως να περισυλλεχθούν, ενώ τα υπόλοιπα πτώματα θάφτηκαν από ιδιώτες!!
 

'' Επιτέλους ας τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Αλήθεια εσείς θα θέλατε να πάτε να διασκεδάσετε σε έναν τέτοιο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;; Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας '', αναφέρει οργισμένη η καταγγέλλουσα.

2 σχόλια:

  1. Αγανάκτηση ! μόνο αυτό έχω να πω. Αν δεν ξεκινήσει μέσω της παιδείας να ενημερώνεται ο άνθρωπος ότι πρέπει να σέβεται την ζωή , τίποτα δεν θα αλλάξει στην χώρα.
    https://secure.avaaz.org/en/petition/Ypoyrgo_Paideias_tis_Ellados_Na_mpei_san_mathima_sta_dimotika_sholeia_i_Filozoia/?fqOTqhb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος κ θάνατος σε αυτούς! !!!Κ ΠΆΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ...ΘΆΝΑΤΟ! !!!ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld