SOS! Αναζητείται άστεγος Βούλγαρος στη Θεσσαλονίκη που κακοποιεί σεξουαλικά σκύλο


Το Φιλοζωικό σωματείο ''Η ΑΓΑΠΗ'' εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση προκειμένου να βρεθεί ο άστεγος Βούλγαρος της φωτογραφίας με τον σκύλο του.

Το σκυλί σύμφωνα με το σωματείο κακοποιείται συστηματικά, δεν σιτίζεται ποτέ και όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο άνδρας κακοποιείται και σεξουαλικά.

Το Σάββατο 30/5 αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία δεν μπόρεσε να επέμβει γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο άστεγος είχε το βουλγαρικό βιβλιάριο του σκύλου του μαζί και ο σκύλος ήταν τσιπαρισμένος...!! Άλλη μια περίπτωση δηλαδή αδιαφορίας και απάθειας εκ μέρους των αστυνομικών..




Ο άστεγος συνήθως σύχναζε στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στη Βασ. Γεωργίου αλλά έπειτα από την καταγγελία εξαφανίστηκε από το σημείο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούμε εάν τον δείτε να καλέσετε αμέσως στην Αστυνομία και να αναφέρετε που ακριβώς βρίσκεται. Είναι ενήμερα όλα τα τμήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σημείωση: Προκειμένου να μην δεχθούμε μήνυση το πρόσωπο του δράστη έχει καλυφθεί. Υπάρχουν ωστόσο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία είναι αρκετά για να τον αναγνωρίσει κανείς. Επιπλέον σε περίπτωση που κάποιος του μιλήσει θα καταλάβει ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο καθώς δε γνωρίζει καλά ελληνικά. Ο σκύλος επίσης είναι ένα αδιάσειστο στοιχείο.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

    ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ

    Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld