ΙΕΚ Ξάνθης: Απάνθρωπη Συμπεριφορά σε αδέσποτα...


Άλλο ένα αδέσποτο φαίνεται να έχει πρόβλημα εξαιτίας της «άθλιας» συμπεριφοράς της Φύλακα του Δημοσίου ΙΕΚ Ξάνθης που όχι μόνο δεν θέλει τα αδέσποτα στην αυλή του σχολείου αλλά και όταν αυτά εισέρχονται φαίνεται, πως η ίδια απαιτεί να της παίρνουν την άδεια, καθώς 2 σκυλάκια μέχρι τώρα έχουν μείνει ανάπηρα.
 
Σύμφωνα με γείτονες που διαμένουν δίπλα στο σχολείο (στο οποίο στεγάζεται και το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης) η Φύλακας ξιλοκοπεί μέχρι αναπηρίας τα αδέσποτα με ξύλα, σίδερα και ότι άλλο βρει και μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μέσο ξυλοδαρμού.

Τα ζώα στην συνέχεια παραμένουν ανάπηρα στην αυλή του σχολείου, κουτσαίνοντας και με της πληγές χαρακτηρισμένες πάνω τους, θυμίζοντας στους σπουδαστές ότι το σχολείο τους είναι ένας χώρος κακοποίησης Ζώων…
 
Σημείωση: Το Akouste.com θα ενημερώσει την Φιλοζωική «ΣΟ.ΖΩ» Ξάνθης, καθώς επίσης και τον διευθυντή του ΙΕΚ, παρόλο που δεν φαίνεται να ενδιαφέρετε καθόλου για την υπόθεση..!

«Τα ζώα δεν μιλάνε, όχι γιατί δεν έχουνε τίποτα να πούνε. Αλλά για να μας θυμίζουν και να μας επιβεβαιώνουν το πόσο γελοίοι και απάνθρωποι είμαστε…»
 
 
akouste.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld