Χαρίζεται η Ρία, καναδέζικο λυκόσκυλο 8 μηνών



Η ιστορία της Ριας έχει ως εξής:

Η Ρια αγοράστηκε πριν από 8 μήνες από κάποιον, που πούλαγε κουτάβια καθαρόαιμα Καναδέζικα λυκόσκυλα, έξω από την Κόρινθο. Η νεαρή κοπέλα που την πήρε (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω το όνομα της) είναι άσχημα στην υγεία της αυτή τη στιγμή. Μένει σε ένα διαμέρισμα και το προηγούμενο Σάββατο ο ιδιοκτήτης την έδιωξε και της κλείδωσε και την πόρτα με τη δικαιολογία ότι θα βάψει το διαμέρισμα αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει με το σκύλο. Έτσι έφυγε για να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο. (ξέρω ότι υπάρχει νόμος που επιτρέπει έως 2 κατοικίδια στο σπίτι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να ήταν μόνο αυτός ο λόγος.)
Καθώς προσπαθούσε μαζί με το φίλο της να κρύψει τη Ρια σε μια σακούλα για μπορέσει να τη βάλουν κρυφά στο ξενοδοχείο, την είδα εγώ ενώ πήγαινα βόλτα τη δικιά μου σκυλίτσα. Αρχικά φρίκαρα με το θέαμα του να προσπαθεί κάποιος να βάλει ένα σκύλο σε μια σακούλα. Βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκονταν και τα 2 παιδιά προσφέρθηκα να κρατήσω εγώ τη Ρία για το βράδυ και να έρχονταν να την πάρουν την επόμενη μέρα το πρωί.
Πράγματι την κράτησα μέχρι το επόμενο πρωί όπου και ήρθαν να την πάρουν. Εκεί λοιπόν έμαθα όλη το story που περιέγραψα πιο πάνω (μαζί με κάποιες εντυπώσεις και υποθέσεις δικιές μου). Η κοπέλα λόγω της κατάστασης της υγείας της αποφάσισε πως πρέπει να βρει μια οικογένεια για τη Ρια, αφού δεν θα μπορούσε πλέον να την φροντίζει εφόσον θα έμπαινε στο νοσοκομείο.
Αυτή τη στιγμή η Ρια φιλοξενείται στο κτηνιατρείο του Κώστα Παπαδόπουλου στο Παλαιό Φάληρο (που Κυριακάτικα προσφέρθηκε ευχάριστα να εξυπηρετήσει αφιλοκερδώς), να είναι καλά, τέτοιους κτηνιάτρους χρειαζόμαστε όχι για το οικονομικό αλλά για την ευαισθησία και την ευγένεια.
Η Ρια λοιπόν είναι 14 κιλά, 8 μηνών, υγιέστατη, πανέμορφη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και αναζητά οικογένεια που θα μπορέσει να την αγαπήσει και να την αγκαλιάσει. Είναι εξαιρετικά αγαπησιάρα και τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλάκια και γάτες.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, chip στο όνομα του ιδιοκτήτη και με την προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στη κατάλληλη ηλικία.
Για πληροφορίες 6975642333 Μαρία Σπανάκη και Κώστας Παπαδόπουλος 210 9403311

2 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld