Βρήκαν το αγνοούμενο σκυλί τους μετά από ανεμοστρόβιλο


O Frank Wood και τα δύο του παιδιά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θανάσιμο ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την περιοχή Piedmon.Η οικογένεια για να σωθεί κατευθύνθηκε στο '' καταφύγιο '' που είχαν δημιουργήσει κοντά στο σπίτι τους, καθώς ο ανεμοστρόβιλος  περικύκλωνε το σπίτι τους.

O Frank Wood φώναξε το σκυλί τους την Roxie ώστε να τους ακολουθήσει στο '' καταφύγιο ''.Όμως η Roxie δεν έμπαινε μέσα.'' Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να την κοιτάζω και να πρέπει να κλείσω την πόρτα '', αναφέρει ο άνδρας.


Μόλις πέρασε ο ανεμοστρόβιλος, η οικογένεια έψαξε να βρεί την Roxie.Όμως η αναζήτηση ήταν ανεπιτυχής.O Frank Wood είπε στα παιδιά του ότι πρέπει να προετοιμαστούν για το γεγονός ότι μπορεί να μην την ξαναδούν ποτέ.

Όταν όμως το επόμενο πρωινό χτύπησε το τηλέφωνο, τα νέα ήταν πολύ ευχάριστα.Ένας άντρας είχε βρεί την Roxie 2 μίλια μακριά από το σπίτι της!

Δείτε στο βίντεο την στιγμή της επανασύνδεσης : http://www.newson6.com/category/121535/video-page?autoStart=true&topVideoCatNo=default&clipId=5887045&flvUri=&partnerclipid=

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld