H τσαούσα Μόκα ψάχνει σπίτι



Τί να πω τώρα γι'αυτό το σκυλί...! Γεννημένη προς τον Ιούνιο (~2 μηνών), είναι θρασύτατη, τρο-με-ρά τσαούσα, ανεξάρτητη (το κόκκαλό της να έχει, και εμάς γραμμένους!), πολύ παιχνιδιάρα και coooool κουταβίτσα!!!
Θα γίνει μεσαίου μεγέθους, γύρω στα 20kg...

Μας την κουβάλησαν έξω από το σπίτι μας στον Σταυρό τα "γνωστά παιδάκια της γειτονιάς" και την παράτησαν φυσικά όταν τελείωσε το παιχνιδάκι τους... όταν έπιασε ο θείος μου τους γονείς-παππούδες για το τί θα απογίνει αυτό το ζώο (που μας κουβάλησαν έτσι με το στανιό για πολλοστή φορά), η απάντηση ήταν: "Έεελα μωρέ, παιδιά είναι, παίζουνε"...

Προχθές το βράδυ λοιπόν που έβρεξε καρεκλοπόδαρα, την είδε ο θείος μου έξω από την πόρτα μούσκεμα να τρέμει από το κρύο, τη λυπήθηκε και την πήρε μέσα...και μας κατσικώθηκε!

Αποπαρασιτώθηκε μέσα-έξω, τρώει σαν τη μοσχάρα και μας γρυλίζει όταν την ενοχλούμε την ώρα που ασχολείται με το αγαπημένο της κόκκαλο... Τρελαίνεται όμως να της χαιδεύουν την χοντροκοιλίτσα! 

Είναι σχετικά επείγον να βρει υιοθεσία, γιατί μετά τον Σεπτέμβριο στο σπίτι δε θα είναι κανείς (τελειώνει το καλοκαίρι)

Όποιος ενδιαφέρεται να της χαρίσει μια παντοτινή αγκαλίτσα και είναι σύμφωνος ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ μόλις φτασει σε κατάλληλη ηλικία (ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ), ας επικοινωνήσει μαζί μου στο
6944 291079
- Θα δοθεί τσιπαρισμένη με συμβόλαιο υιοθεσίας -

2 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld