Φοίνιξ και Κάρμα: Τα θύματα μιας ανείπωτης τραγωδίας μπορούν να ελπίζουν..



Προσοχή: Η ανάρτηση περιέχει γραφικές εικόνες!

 
Η περίπτωση της Κάρμα και του Φοίνιξ ανήκουν σε εκείνες τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις. Πρόκειται για μια σπαρακτική και ηρωική ιστορία, η οποία είναι τόσο ακραία που θα σκεφτείτε ότι ήταν μια ταινία...αλλά δεν είναι.

Η Κάρμα και ο Φοίνιξ είναι δύο σκυλιά που έχουν υποστεί τόση βία και φρίκη, που ο ανθρώπινος νους είναι αδύνατον να χωρέσει. Η ιστορία τους ξεκινάει σε ένα χωριό στη Ρουμανία, όπου τα δύο σκυλιά περιπλανιόνταν. Λάμβαναν τροφή και φροντίδα από περίοικους, χωρίς όμως να ανήκουν σε κανέναν από αυτούς. Κατάφεραν να επιβιώνουν ανεξάρτητα και να ζουν ειρηνικά. Και τότε όλα άλλαξαν..

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη στη συνέχεια, μόνο ότι κάποιος αποφάσισε χωρίς λόγο να βγάλει όλο του το μένος πάνω τους. Ο Φοίνιξ έλαβε τόση βαρβαρότητα που πάσχει από σοβαρή αναπηρία στο πρόσωπό του, το οποίο κάποιο κτήνος κατακρεούργησε. Η μύτη του κρεμόταν, όλο το σαγόνι του είχε καταστραφεί και τα δόντια του βρίσκονταν σε πλήρη αποδιοργάνωση. Το χειρότερο όμως ήταν οι πληγές στην ψυχή του, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να επουλωθούν..





Η Κάρμα κατάφερε να γλιτώσει την κακοποίηση, αλλά επέστρεψε για να προστατεύσει τον φίλο της.

Ευτυχώς, η συνεργασία και η ευαισθησία του κόσμου έσωσε τα δύο σκυλιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας ώστε να υποβληθούν σε θεραπεία. Η Κάρμα, που προστάτευε τον Φοίνιξ με μια απελπισμένη αγριότητα, απομακρύνθηκε από κοντά του για το καλό και των δύο σκύλων, αφού το άγχος τους ήταν τόσο έντονο που όταν κάποιος τους πλησίασε γίνονταν άγρια θηρία. 




Τώρα τα δύο σκυλιά, μαθαίνουν με αγάπη και υπομονή πως να εμπιστεύονται σιγά-σιγά τους ανθρώπους και πάλι. Την Κάρμα την έχουν αναλάβει εκπαιδευτές, ενώ ο Φοίνιξ υποβάλλεται σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων ώστε να ανακατασκευαστεί το πρόσωπό του.





Να θυμάστε ότι ιστορίες σαν και αυτήν μπορεί να μας φέρνουν αντιμέτωπους με την ανθρώπινη σκληρότητα και κτηνωδία, αλλά μας θυμίζουν ότι υπάρχει και η ευαισθησία και η καλοσύνη. Για αυτό συνεχίζετε να ελπίζετε..


4 σχόλια:

  1. και θα ελπίζουμε και θα βοηθάμε... μέχρι να βγει η ψυχή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο άδικο μα τόσο,να βασανίζει κάποιος έτσι μία αθώα ψυχούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρχιδια θεια δικη κ θειος δικος.αφηστε τις μαλακιες κ ας κανουμε ολοι κατι δραστικο.εσυ κατσε κ περιμενε απο τη θεια σου τη δικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld