Κομοτηνή: Το παράτησαν με σημείωμα μέσα σε καφάσια έξω από το καταφύγιο

 
Ένα ''πακέτο - έκπληξη'' περίμενε την Τρίτη 10 Μαρτίου τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής έξω από το καταφύγιο. Όπως ανέφεραν, το είδαν από μακρυά καθώς πλησίαζαν με το αυτοκίνητο και παρακαλούσαν να μην είναι κάτι εξαιρετικά τραγικό.

''Φοβόμασταν το τι θα αντικρύζαμε'', ανέφεραν χαρακτηριστικά.




Έσπευσαν να δουν και τελικά αυτό που αντίκρυσαν ήταν δυο πλαστικά καφάσια σφιχτά δεμένα με σπάγγο και δυο τρομοκρατημένα μικρά ματάκια να τους κοιτάνε από μέσα.

'' Ήταν ένα μωρό 2 - 3 μηνών, μια σταλιά, σοκαρισμένο από το γαύγισμα 300 και σκύλων. Έτρεμε από το κρύο, το φόμο και τον τρόμο και μας κοιτούσε όλο απορία και απογοήτευση. Ένα <<γιατί>> διαγραφόταν στο βλεμμα του. Το πακέτο είχε και σημείωμα που έγραφε ότι το ζώο έχει δερματικό πρόβλημα. Ο ανεγκέφαλος και ανεύθυνος που το παράτησε / εγκατέλειψε στη μοίρα του, είχε το θράσσος να αφήσει και σημείωμα '', αναφέρει η Φιλοζωική Κομοτηνής.


Ο μικρός Φιντέλ, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου διαγνώσθηκε επίσημα το δερματικό του πρόβλημα και θα ακολουθήσει αγωγή για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε το γλυκό κουτάβι καλέστε στο
6948587887.





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld