Αυτή είναι η παραλία σκύλων στη Ραφήνα!
Λαμβάνοντας υπόψη α) την έκδοση «Γενικού Κανονισμού Λιμένος» του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με τον οποίο καθορίζονται συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές-παραλίες Λουόμενων Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς, και β) του εγγράφου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας (αριθμός Φακ:513.7-3/14) για την υποχρέωση του Οργανισμού να ορίσει την κατάλληλη παραλία που πληροί τα κάτωθι κριτήρια:

1. Οι παραλίες να μην έχουν χαρακτηρισθεί ή θα χαρακτηρισθούν για το έτος 2015 «πολυσύχναστες», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 23/200
2. Να επιλεγούν παραλίες με περιορισμένη έκταση και
3. Να μην συμπεριληφθούν οι παραλίες που υπόκεινται σε καθ’ ολοκληρία εκμετάλλευση (καταβολή εισιτηρίου στην είσοδο)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., στο εύρος των διοικητικών του ορίων, προέβει, στον ορισμό της παραλίας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ως της μοναδικής παραλίας, που πληροί τα προαναφερθέντα κριτήρια.


Η παραλία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» οριοθετείται από την εκβολή του Μέγα Ρέματος Ραφήνας και τον οικισμό Πανόραμα και έχει μήκος 70 μέτρα.


Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13 Μαρτίου 2015 (αρ. πρωτοκόλλου 3381/27 Μαρτίου 2015) έκανε ομόφωνα δεκτό τον ορισμό της συγκεκριμένης παραλίας ως παραλία Λουόμενων Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς.


Γνώμονας για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, κ. Γεωργίου Ορκόπουλου, του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. είναι:


- Η ανάπτυξης της πόλης μας, παρέχοντας υπηρεσίες που κάνουν την πόλη μας πόλο έλξης περισσότερων επισκεπτών,
- Η ικανοποίηση των φιλοζωικών αισθημάτων και αιτημάτων για μια πιο ανθρώπινη μεταχείριση των ζώων
- Ο εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πλαίσια που το ευρωπαϊκό πρόσωπο της χώρας απαιτεί και η ποιότητα μιας πολιτισμένης χώρας και κοινωνίας ορίζει,
- Η εφαρμογή των κείμενων διατάξεων για τη διευκόλυνση όλων των πολιτών στους χώρους που ο Οργανισμός διαχειρίζεται «επί ίσοις όροις».

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld