Δήμος Τρικκαίων: Βράβευσε βρετανίδα που βοηθά τα αδέσποτα της Ελλάδας εδώ και τρία χρόνια


Η βρετανίδα Debbie Pownall από τη Μ. Βρετανία, εδώ και τρία χρόνια, υποστηρίζει το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Αργος». Πρώτη της κίνηση ήταν να υιοθετήσει τρία αδέσποτα σκυλιά από το καταφύγιο που διατηρεί ο Σύλλογος και έκτοτε η προσφορά της συνεχίζεται υποστηρίζοντας ενεργά το έργο του Συλλόγου, αλλά και άλλων φιλοζωικών οργανώσεων κυρίως στη Μ. Βρετανία.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων , το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, παρόντων των μελών του Δ.Σ. του «Ο Άργος», βράβευσε την κ. Pownall για την προσφορά και τη συνδρομή της.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, η βρετανίδα βοηθά τα αδέσποτα στον Δήμο Τρικκαίων, καθώς, ως διαχειρίστρια της αγγλόφωνης σελίδας του Συλλόγου, με την επωνυμία Trikala shelter Dogs & Cats, συντονίζει και βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων από δωρεές για τη σίτιση των ζώων του καταφυγίου, για στειρώσεις, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του καταφυγίου αλλά και για την αποπληρωμή κτηνιατρικών πράξεων.

Επίσης, επισημάνθηκε ότι φροντίζει για τη συνεχή επαφή του Συλλόγου με τους νέους ιδιοκτήτες των αδέσποτων που υιοθετούνται στο εξωτερικό.

Η ίδια κάθε χρόνο επισκέπτεται την πόλη των Τρικάλων και για 10 μέρες προσφέρει εθελοντική εργασία στο καταφύγιο και το συνδράμει οικονομικά.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι το έργο της αποτελεί οδηγός για όλους, όσοι, συνεργαζόμενοι με το «Ο Αργος» και τον Δήμο, τάσσουν εαυτούς στην ανιδιοτελή συμμετοχή στο ευρύ κίνημα του εθελοντισμού.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld