Μετανιωμένος ο φαρμακοποιός που μπουγέλωσε τον σκύλο - Διαβάστε τι δηλώνει


Ο Απόστολος Πάτσας, ο φαρμακοποιός που απεικονίζεται να αδειάζει έναν κουβά πάνω σε ανυποψίαστο σκύλο, μίλησε στην ιστοσελίδα protoplano.gr και δήλωσε μετανιωμένος. Θέλησε ωστόσο να δώσει την δική του εξήγηση:

“Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σκυλί ερχόταν καθημερινά, γιατί ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα θηλυκό. Κοιμόταν μπροστά στο φαρμακείο, στα σκαλοπάτια και αρκετοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν ότι τους ενοχλούσε η παρουσία του, αν και ήταν ήμερο.

Προσπάθησα να τον απομακρύνω, αλλά ήταν επίμονος. Κάποια στιγμή τον μπουγέλωσα με ένα κουβά νερό, ενώ και η γυναίκα μου του έριξε ένα ποτήρι νερό. Στο διαδίκτυο είδα ότι γράφουν πως του ρίξαμε καυτό καφέ και χλωρίνη. Αν είναι δυνατόν! Καλοκαίρι ήταν και τον έβρεξα.”


Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, με δεδομένο ότι το μόνο “έγκλημα” του σκύλου ήταν πως κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του, ο Απ. Πάτσας απαντά: “Σίγουρα έχω μετανιώσει και αν διέπραξα αδίκημα ζητώ να τιμωρηθώ, αλλά για τον κουβά με νερό, όχι για χλωρίνη και άλλα τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Μάλιστα, όπως λέει, από χθες που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του στο διαδίκτυο, δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και αρκετοί πολίτες πηγαίνουν στο φαρμακείο του και του ζητούν το λόγο για αυτό που έκανε.

“Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ. Στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης. Σίγουρα έκανα λάθος, αλλά δεν έκανα και έγκλημα…” δηλώνει χαρακτηριστικά και μέσω του δικηγόρου του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.
 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το περιστατικό ΕΔΩ.

6 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΦΡΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ!!! ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΗ!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ,ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΘΕΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν πλησιάζει πελάτης στο φαρμακείο και δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, πώς να μη μετανιώσει; Όλοι μετανιώνουν. Αν δε γινόταν τόση βαβούρα θα συνέχιζε ακάθεκτος το 'έργο' του, τόσο πονόψυχος που είναι με τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του!Ας είχε τη λογική και τη παιδεία να σκεφτεί τις πιθανές επιπτώσεις της πράξης του! Μαγαζί έχει! Θα έπρεπε να σκέφτεται ακόμα περισσότερο!Δε μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να απαιτεί να μη κατακριθεί κιόλας!Κι εγώ μαγαζί έχω, κι έχω κάνει τον "χαζό" άπειρες φορές και θα τον ξανακάνω για να μη χάνω τη δουλειά μου!!!Κανείς δε θα τον λυπηθεί..εγώ πάντως όχι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι οκ.και εγω ειμαι αστροναυτης... ασε μας ''κυριε''
    Δεν ειχε χλωρινη το νερο.....τοτε η σαπουναδα απο που ηρθε?
    Και το αλλο...ακουσον ακουσον.....δεν εκανα λεει εγκλημα....αν ηταν παιδι στη θεση του σκυλακου..το δικο του παιδι και το εκανε αυτο καποιος αλλος θα τον πηγενε στα δικαστηρια για ασκηση μπουλινγκ και θα ζητουσε και παραδηγματικη τιμωρια....
    Εγκλημα εκανες φιλε και μαλιστα μεγαλο...σου επιανε χωρο στο ψωροφαρμακειο σου??ισα ισα επρεπε να εισαι παραδηγμα για τους αλλους.να το φροντιζες,να του εβαζες νερακι με ομορφο τροπο αν εμποδιζε τοσο την εισοδο να εβαζες ενα χαλακι αλλου κοντα να καθοταν αλλα εσυ.....και για να μη λεμε βλακειες πρωι πρωι...ποια εισοδο σου εμποδηζε??το πλασματακι καθετε κατω απο ενα δεντρο μακρυα απο το φαρμακειο σου τουλαχιστον 5 μετρα μακρυα....δεν το εκανες γιαυτο...απλα εισαι κακοψυχος κακος ανθρωπος!!!!αντε να πεις τα παραμυθια σου αλλου...κανε εσυ μυνηση για συκοφαντια....ουτε τις ευθηνες των πραξεων σου δεν εισαι αξιος να επομιστεις!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ KAI EYXOMAI TA ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μακαρι να σου βαλουν λουκετο...και να μην ξαναπατησει κανενας στο μαγαζι του!!!!!κατι τυποι σαν αυτον εχουν χαλασει τον κοσμο!!!!οποιος παει στο φαρμακειο του ξεφτυλισμενος θα ειναι και αυτος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΝΩΝΗΜΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩΩ.
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ-ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ( ζώα, παιδιά, ηλικιωμένους). Οσο για το μαγαζί του,πολύ χαίρομαι να μην έχει δουλειά και θα χαρώ ακόμη περισσότερο αν το κλείσει. Έχω αηδιάσει πια να συναντώ κάθε μέρα τέτοια μιάσματα.Νομίζουν οτι όλος ο πλανήτης τους ανήκει, και πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν. ΟΧΙ "κύριε"Πάτσα η δικιά σου ζωή δεν αξίζει περισσότερο από τη ζωή αυτού του ζωντανού και οποιαδήποτε ζωντανού πλάσματος πάνω στη γη, όσο κι αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld