H δύναμη της μάζας κάνει θαύματα, αρκεί να θέλει..


 Για ακόμα μία φορά, το διαδύκτιο απέδειξε ότι μπορεί να δώσει χώρο στον οποιοδήποτε να δράσει απροκάλυπτα . Από την άλλη όμως, επιβεβαίωσε και το ότι  ταυτόχρονα μπορεί να  παρέχει   τη δύναμη σε αυτούς που πρέπει, να σταματήσουν ενέργειες που στόχο έχουν να προσβάλουν της αξίες της ζωής.

Όπως έχεις συμβεί και στο παρελθόν,  έτσι και εχθές, απάνθρωπα όντα δημιούργησαν σελίδα στο FBOOK  με τίτλο «Θάνατος στα αδέσποτα».

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στο χώρο του διαδυκτίου καθώς και πριν από λίγους μήνες, αντίστοιχη σελίδα είχε κάνει και πάλι την εμφάνιση της όπως και πολλές άλλες, προσκαλώντας τον  κόσμο να βασανίζει και να σκοτώσει αθώες ψυχές με τον πλέον επώδυνο και βασανιστικό τρόπο.


Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κινητοποιηθούν και να κινητοποιήσουν προκειμένου να κατέβει η σελίδα αυτή από τον κυβερνοχώρο. Στη μάχη επιδόθηκαν άνθρωποι ευαίσθητοι  και με τρυφερά αισθήματα για τα ζώα που κάλεσαν και άλλους συνανθρώπους μας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, τόσο κλείνοντας τη σελίδα όσο και αναζητώντας τον δημιουργό της.  Fbook και  twitter  ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.

Περισσότερα από νέα δέκα προφίλ με στόχο να καταδικάσουν την ενέργεια δημιουργίας του γκρουπ «Θάνατος στα αδέσποτα» δημιουργήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα. Τα σχόλια όλων όσων δήλωναν την αγανάκτηση τους για το αίσχος αυτό, ήταν εκατοντάδες και σίγουρα σκληρά , δικαίως όμως, καθώς φανέρωναν τον ζήλο όλων μας προς κάθε μορφή ζωής.

Η σελίδα κατέβηκε. Και εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στο τμήμα Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του κύριου Μάνου Σφακιανάκη , που πάντα, σπεύδει να αναλάβει έργο όταν συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο , άνθρωποι επικίνδυνοι για όλους μας, να βρίσκουν με τόση ευκολία βήμα για να εκφράσουν τα βίαια αισθήματα τους και την απάνθρωπη φύση τους. Από την άλλη , είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας να θέλουμε να υπερασπιστούμε τις αξίες της ζωής και αυτές των μικρών τετράποδων φίλων μας.

Μπράβο σε όλους σας που προβληματιστήκατε από αυτήν την αψυχολόγητη ενέργεια ενός κοινωνικά περιθωριακού και  ψυχολογικά ανάπηρου ανθρώπου και εκφράσατε πηγαία την αγανάκτηση σας με κάθε τρόπο. Αυτό δείχνει πως ο Έλληνας  έχει μέσα του ποιότητα και αξίες , σέβεται και  μπορεί να βάλει τα θεμέλια για μία πολύ όμορφη συμβίωση ανάμεσα σε εμάς τους ανθρώπους και τα ανυπεράσπιστα ζώα.

Η μάζα έχει δύναμη, και όταν υπάρχει συνεργασία τα αποτελέσματα στο οτιδήποτε και προκύψει μπορεί να είναι θεαματικά και συγκινητικά. Αρκεί μόνο ένας κοινός παρανομαστής, ένας κοινός στόχος για να δώσουμε όλοι μας λίγη από την ενέργεια μας προκειμένου να τον πετύχουμε. Όπως έτσι εύκολα γρήγορα και απλά όλοι μαζί αποτρέψαμε και σταματήσαμε ένα δυσάρεστο γεγονός, με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να προκαλέσουμε άλλες όμορφες καταστάσεις που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.

 Το μόνο που χρειάζεται είναι ενσυναίσθηση, ευαισθησία και κινητοποίηση.

queen.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld