4 τρόποι για να εκνευρίσετε τον σκύλο σας!


Υπάρχουν φορές που ο σκύλος σας σας βγάζει εκτός εαυτού με την συμπεριφορά του. Η υπομονή σας έχει εξανληθεί και η πίεση σας έχει βαρέσει κόκκινο! Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 τρόπους για να πάρετε την εκδίκησή σας και να του κάνετε τα νεύρα κουρέλια!

1. Ψεύτικες Βόλτες!

Κάθε φορά που αγγίζετε το λουρί, ένα ζευγάρι μάτια σκέφτονται : «Α τέλεια!Πάμε βόλτα!Γιούχουου!». Είναι ωραία να τινάζεις λίγο το λουρί και να ρωτάς ''Ποιος θέλει να πάει βόλτα;''. Όλοι θέλουν φυσικά!Αλλά όχι τώρα!

2. Μμμ τι ωραίο!

Όταν φέρνετε στο σπίτι τις σακούλες από το super market, ανοίξτε αργά αργά την σοκολάτα σας, κάνοντας θόρυβο και επιφωνήματα απόλαυσης. Σκύβοντας, φέρτε την σοκολάτα στο στόμα σας, μασώντας αργά για να του δείξετε πόσο ωραίο και νόστιμο είναι. Μετά φάτε ολόκληρη την σοκολάτα ενώ τα μάτια του σκύλου σας θα λάμπουν από ζήλια!!

3. Άδικα χαίρεσαι! Εδώ θα μείνεις!

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε να πάτε κάπου, το σκυλί σας σας ακολουθεί από πίσω. Όποτε αρπάζετε το μπουφάν ή την τσάντα σας, τρέχει μπροστά από την πόρτα, κλαίει ή γαυγίζει δυνατά και πηδά γύρω σας σαν κατσίκι. Αφήστε τον λίγο στο κήπο και μετά ξαναβάλτε τον μέσα στο σπίτι!Θα σας κοιτάει με το πιο παραπονιάρικο βλέμμα!

4. Ντύστε τον!

Αν και δεν είμαι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να φοράνε ρούχα, πάρτε το αίμα σας πίσω για αυτό που σας έκανε και ντύστε τον με τα πιο εκκεντρικά ρούχα! Μόλις τον ντύσετε θα παγώσει και δεν θα κουνά ούτε τα μάτια του! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για το ενθήμιό σας! Τραβήξτε μια φωτογραφία!



Παρότι είναι αυτονόητο, να σημειώσουμε ότι το κείμενο είναι χιουμοριστικό φυσικά!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld