Ζώα μεγιστάνες!



Τα περίεργα αυτού του κόσμου δεν τελειώνουν ποτέ! Το ξέρατε ότι βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους, καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου;

Σύμφωνα με το Petplan τα παρακάτω είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο.
 
Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ
Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ, επιβεβαίωσε το όνομά του (μπελάς) όταν το 2007 οι συγγενείς της Leona Hemsley προσέβαλαν τη διαθήκη της και κατάφεραν να περιορίσουν την περιουσία του κατά 6 εκατ. ευρώ. Με τα υπόλοιπα 8 βέβαια ο Trouble συνεχίζει να ζει πολυτελώς στη Νέα Υόρκη.
 
Blackie (γάτα): 10.000.000 ευρώ
Η πλουσιότερη γάτα του πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της, Ben Rea άφησε όλη του την περιουσία στο Blackie και σε ιδρύματα για γάτες.
 
Gigoo (χήνα): 11.000.000 ευρώ
Ο Miles Blackwell δώρισε στο φτερωτό φίλο του, το Gigoo, 10 εκατ. λίρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.
 
Toby Rimes (σκύλος): 33.000.000 ευρώ
Ο Toby είναι ο τελευταίος απόγονος μιας γενιάς καννίς, η περιουσία των οποίων χρονολογείται από το 1931, όταν η Ella Wendel άφησε στο κατοικίδιό της 15 εκατ. δολάρια. Με τα χρόνια η περιουσία μεγάλωσε και έφτασε πλέον τα 33 εκατ. ευρώ!
 
Kalu (χιμπατζής): 58.000.000 ευρώ
Ενώ οι υπόλοιποι του είδους του διαβιούν στα δέντρα, ο Kalu, που κληρονόμησε την περιουσία της Patricia O’Neill, ζει πολυτελώς στη βίλλα του στο Κέηπ Τάουν.
 
Gunther IV (σκύλος): 250.000.000 ευρώ
Το πλουσιότερο κατοικίδιο του πλανήτη, ο Gunther IV, κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του από την κόμισσα Karlotta Libenstein. Είναι ένας μεγιστάνας του real estate καθώς ιδιοκτήτης αρκετών κατοικιών, μεταξύ των οποίων η έπαυλη της Μαντόνα στο Μαϊάμι. Διαθέτει τον προσωπικό του μπάτλερ ενώ το γεύμα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χαβιάρι!


Αδέσποτες Κουβέντες ( Facebook)

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld