Έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εμπόρων ναρκωτικών













Ιδιαίτερα οξυδερκής ο νεοσύλλεκτος Cezar!
Από τη μύτη του δεν γλυτώνει κρυψώνα με ναρκωτικά. Από τα μάτια του που πετάνε σπίθες νοημοσύνης και τα τεντωμένα με πονηριά αυτιά του δεν ξεφεύγει το παραμικρό. Ενεργητικός και αξιόπιστος, επιδεικνύει μεγάλη αντοχή.

Χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος, δείχνει πολύ ευδιάθετος και έτοιμος για όλα, όταν πρόκειται να πιάσει δουλειά. Είναι ευφυής, ζωηρός και εξαιρετικά δυνατός, αρετές που τον καθιστούν ειδικό στην ανεύρεση ναρκωτικών. Είναι ο νέος τετράποδος «μπελάς» των εμπόρων ναρκωτικών ουσιών στη Μαγνησία.

Νεοσύλλεκτος στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ο Cezar είναι ο τζούνιορ των police dogs Κ-9 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. «Κατετάγη» μόλις στις αρχές του 2011 και ανέλαβε υπηρεσία στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Ο φάκελός με τις προσωπικές υποθέσεις που έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία είναι μέσα στο πρώτο τετράμηνο απόλυτα ικανοποιητικός.

Το βελγικό λυκόσκυλο «Malinua» διανύει σήμερα τον 16ο μήνα της ηλικίας του. Τη ράτσα του χαρακτηρίζει η αυξημένη οξυδέρκεια και η δυνατότητα ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών λόγω της εξαιρετικής ικανότητας όσφρησης που διαθέτει.

Ο Cezar διαδέχθηκε στις αρχές του 2011 τον Δία, τον πρώτο αστυνομικό-σκύλο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος ανέλαβε δράση τον Δεκέμβριο του 2003. Λόγω γήρατος ο Δίας, που ανήκει στην υπ’ αριθμόν ένα ράτσα στον κόσμο για την ομορφιά του και τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του, συνταξιοδοτήθηκε.

Πηγή:taxydromos

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld