Σοκ! Πέταξαν 4 φορές το σκυλί τους στην θάλασσα

 Suffering: Linda Jones, 51, hurls four-year-old terrier, Jess, into the sea at Exmouth, Devon. The dog twists in the air before hitting the shallow water below

Ένα ζευγάρι, όπως μαρτυρά ο φωτογραφικός φακός , πιάστηκε να πετά επανειλημμένα το σκυλί του στην θάλασσα. Ο λόγος για τον John Nesbitt 62 ετών και την Linda Jones 51 ετών.

Η γυναίκα πέταξε τουλάχιστον 4 φορές στην θάλασσα το 4χρονο τερριέ που ονομάζεται Jess, το οποίο για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε.

Το σκυλί μάλιστα φαίνεται να κάνει στροφές στον αέρα πριν πέσει με το κεφάλι στο νερό.

Το ζευγάρι κατηγορείται για κακοποίση ζώου, ενώ οι ίδιοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν  ότι προσπαθούσαν να το κρατήσουν δροσερό κατά τη διάρκεια μιας καυτής ημέρας του Απριλίου.

Jones holds the pet dog, Jess, aloft before swinging her forward and releasing her. The court said there was a danger of Jess hitting the concrete slipway below

Το σκυλί θα μπορούσε να έχει χτυπήσει άσχημα δεδομένου ότι η γυναίκα το πέταξε σε ρηχά νερά. Συγκεκριμένα ο κτηνίατρος που το εξέτασε υποστήριξε πως η Jess θα μπορούσε να έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη, στα πόδια και στο σαγόνι της. 

Οι δικαστές επισήμαναν ότι το ζευγάρι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η πράξη τους θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον τραυματισμό του σκύλου ή ακόμα και το θάνατό της.

Η Jess βρίσκεται ακόμα υπό την φροντίδα της RSPCA μέχρι τον επόμενο μήνα που θα συνεχιστεί η δίκη.  

dogw0rld.blogspot.com
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld