Πάτρα: Πιάστηκαν στα χέρια επειδή νόμιζε πως του έκλεψε τον σκύλο!


Πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα επειδή νόμιζε πως του έκλεψε τον σκύλο! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Φιλοποίμενος. 


Δύο γυναίκες είχαν σταθεί στη γωνία και περίμεναν μία φίλη τους. Η μία από τις δύο κρατούσε έναν μεγαλόσωμο σκύλο και συγκεκριμένα ένα λυκόσκυλο. Την ίδια ώρα περνούσε από το σημείο ένας νεαρός, όχι πάνω από 35. Κοίταξε έντονα τις δύο γυναίκες και το σκύλο, όμως εκείνες δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Τις προσπέρασε για ένα δύο μέτρα και αμέσως σταμάτησε και γύρισε πάλι προς το μέρος τους κοιτάζοντας πιο επίμονα αυτή τη φορά. Κυρίως το τετράποδο. Έκανε δυο βήματα προς το μέρος τους και κοιτάζοντας την έκπληκτη ιδιοκτήτρια την ρώτησε... πού βρήκε το σκυλί λέγοντάς την ταυτόχρονα ότι ήταν αυτός που του είχαν... κλέψει πριν από δύο μήνες! 

Εκείνη απόρησε και θέλοντας να μην ξεκινήσει κουβέντα μαζί του δεν του απάντησε γυρνώντας το κεφάλι της από την αντίθετη πλευρά. Ο νεαρός ξαναρώτησε κι άρχισε να εκνευρίζεται όσο εκείνη δεν του έδινε σημασία. Κάποια στιγμή για να τον αποφύγει του ζήτησε να τις αφήσει ήσυχες και να μην μιλάει σε αυτήν και τη φίλη της. Και τότε ο νεαρός άρχισε να την βρίζει με χυδαίο τρόπο και με ένταση φωνής που στάθηκε αρκετή για να βγουν θαμώνες από διπλανές καφετέριες αλλά και εργαζόμενοι της μαιευτικής κλινικής στη γωνία. 

Ο νεαρός ηρέμησε αλλά προς στιγμήν όπως αποδείχθηκε αφού παρέμεινε στο σημείο και μετά από πέντε λεπτά οι φωνές και οι βρισιές του ξανακούστηκαν. Αποκαλούσε κλέφτρα και απατεώνισσα τη γυναίκα. Και όταν αυτή τον απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, εκείνος όρμησε πάνω της πιάνοντάς την από το μπουφάν... 


Έρευνα για το πού ανήκει ο σκύλος!
 
Το αξιοπερίεργο ήταν πως στη διάρκεια του περιστατικού ο σκύλος δεν κουνήθηκε καθόλου! Ακόμα δηλαδή και όταν ο άγνωστος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της ιδιοκτήτριάς του. Πάντως το περιστατικό έληξε όταν οι γυναίκες κάλεσαν δυνατά σε βοήθεια και παράλληλα η δεύτερη ειδοποίησε την αστυνομία από το κινητό της. Παρ'όλα αυτά ο νεαρός δεν έφυγε. Αντιθέτως παρέμεινε για να υποβάλλει μήνυση και να ισχυριστεί πως ο σκύλος του ανήκε. Κάτι που αρνείτο η γυναίκα η οποία υποστήριζε πως τον αγόρασε από κατάστημα. Ωστόσο και οι δύο εκδοχές είναι υπό... διερεύνηση...



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld