Aπίστευτη ιστορία αγάπης: Υιοθετήθηκε αλλά το έσκασε για να πάει στο καταφύγιο να βρει την αγαπημένη του


Ο Μπεν και η Jade, δυο αδέσποτοι αχώριστοι φίλοι, ζούσαν στους δρόμους της Ιντιάνας των ΗΠΑ. Οι κάτοικοι της περιοχής φρόντιζαν το αχώριστο ζευγάρι.

Όταν όμως η Jade έμεινε έγκυος από τον Μπεν, η φιλοζωική οργάνωση Humane Society την μετέφερε στο καταφύγιο όπου γέννησε 6 κουταβάκια.
Όλους αυτoύς τους μήνες ήταν και ο Μπεν μαζί της. Το αχώριστο ζευγάρι έμενε μάλιστα στο ίδιο κλουβί.


Όλα άλλαξαν όμως όταν ένα ζευγάρι θέλησε να υιοθετήσει τον Μπεν. Το προσωπικό του καταφυγίου, γνωρίζοντας το δέσιμο των δύο σκύλων, τους πρότεινε να υιοθετήσουν και την Jade. Το ζευγάρι όμως, επειδή είχε ένα τρίχρονο αγοράκι, πίστευε ότι δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με δύο σκυλιά.



Έτσι υιοθέτησαν μόνο τον Μπεν, ο οποίος όμως είχε άλλα σχέδια.. Τρεις εβδομάδες μόνο του πήρε για να σχεδιάσει την δραπέτευσή του. Όταν ο άνδρας πήγε να βγάλει έξω τα σκουπίδια, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή, ο Μπεν χωρίς δεύτερη σκέψη το έσκασε. Μέσα στην νύχτα και την παγωνιά έψαχνε να βρει το δρόμο για το καταφύγιο.
 

Διέσχισε 10 χιλιόμετρα, περνώντας από επικίνδυνους δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές και χωράφια. Τελικά του πήρε 24 ώρες για να καταφέρει να βρει το καταφύγιο.. Για να καταφέρει να βρει την αγαπημένη του Jade.

Μόλις έφθασε, άρχισε να γλείφει την Jade μέσα από τον φράχτη..
 

Ο Μπεν, όμως δεν ήθελε να τον πιάσουν τα μέλη του σωματείου, γιατί ήξερε πως θα έπρεπε να ξαναγυρίσει πίσω και να αποχωριστεί την Jade. Ως πρώην αδέσποτο λοιπόν, ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Επιδόθηκε στο γνωστό παιχνίδι ''η γάτα με τα ποντίκια'' με το προσωπικό του καταφυγίου! Τελικά, οι μόνοι που εξαντλήθηκαν ήταν τα μέλη του καταφυγίου που αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν κάποια ηρεμιστικά βέλη για να τον πιάσουν!
 

Ωστόσοτο καταπληκτικό ταξίδι του Μπεν απέδωσε. Η οικογένεια αποφάσισε να υιοθετήσει και την Jade. Έτσι, σήμερα τα δύο σκυλιά ζουν αχώριστα κάτω από την ίδια στέγη. Ο Μπεν και η Jade βρήκαν την αγάπη μεταξύ τους και αυτό είναι που τους κάνει ευτυχισμένους.



1 σχόλιο:

  1. τα γλυκα μου, τι χαριτωμενα και πανεξυπνα!
    Αμεσος ξεχωριζουν, να ναι καλα κ η οικογενεια που υιοθετησε κ τα δυο σκυλακια μαζι -2 αδδεσποτα στον πλανητη μας μενουν αλλα τοσα εκατομυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld