Πανέμορφα κουταβομωρά βρέθηκαν σε κάδο και ζητούν υιοθεσία / φιλοξενία




Πριν ένα μήνα ακριβώς βρέθηκαν στον πιο απομονωμένο κάδο απορριματων στην Ανθεια (Αλεξανδρουπολη) έξι κουταβια μόλις ενός -δύο ημερών! Θέλησαν να είναι σιγουροι πως δεν θα έχουν και πολύ τυχη να επιβιωσουν! Παρόλαυτα τα τύλιξαν και σε ένα μπουφαν ωστε να μην κρυωσουν ...στον πάτο του καδου! 





Σταθηκαν ομως τυχερα και λιγες ωρες μετα βρεθηκαν για τις επομενες τρεις ημερες σε ενα αυτοκινητο.. Παραχωρηθηκε καποιος χωρος οπου και εμειναν προσωρινα, στην πορεια βρεθηκαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και βοηθησαν οσο το δυνατον περισσοτερο μπορεσε ο καθενας και φτασαμε εδω που ειμαστε! 


Το ένα δεν τα καταφερε... τα δυο φιλοξενουνται προσωρινα με πολλες δυσκολιες της κοπελας που τα φροντιζει αψογα! Τα αλλα τρια ακομη ομως κανουν καθημερινα βολτες... Ειναι ΑΜΕΣΗ η αναγκη για φιλοξενια και σιγα σιγα υιοθεσια ! Τους αξιζει το καλυτερο σπιτι , εχουν πολυ αγαπη να δωσουν! Οι δυσκολιες ειναι πολλες βρισκονται ουσιαστικα σχεδον εκτεθειμενα.. Δεν ταιζονται οσο πρεπει καθως ο χρονος που μου μενει ειναι ελαχιστος! 


Βοηθηστε να βρεθει ενα σπιτακι για αυτα τα μικρουλια το εχουν τοσο πολυ αναγκη! Σταθηκαν τοσο τυχερα και επιβιωσαν ας συνεχιστει αυτο! Βρισκονται στην Αλεξανδρουπολη αλλα μπορουν να ταξιδεψουν για οπου χρειαστει! Ειναι πολυ σημαντικη καθε βοηθεια, ακομα και η φιλοξενια για λιγες μονο μερες! Ολοι απο λιγο ειναι πιο εφικτο και πιο ευκολο! Μπορουμε να καταφερουμε πολλα! Αρσενικα και θηλυκα μεσαιου μεγεθους!  
  
Τηλ. 6983050831 ή στο Φβ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΙΒΩΤΟΣ - ΑΡ.ΠΡΩΤΟΔ.14/2006

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld