Κατερίνη: Βάρβαροι δολοφόνησαν σκυλιά έξω από το νοσοκομείο (Φώτο)


Ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με φόλα συνέβη χθες στην Κατερίνη, με τους φιλόζωους να εκφράζουν αγανάκτηση και αποτροπιασμό. Δυο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στον δρόμο κάτω από το Γενικό Νοσοκομείο, το ένα μάλιστα είχε ιδιοκτήτη και στέγη σε παρακείμενο μαντρί, ενώ άλλα έφαγαν μικρότερη ποσότητα δηλητηρίου και επέζησαν.


Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε ο Νικήτας Κανταρτζής του φιλοζωικού σωματείου Άργος, που έκανε λόγο για λυπηρό γεγονός, για μια ακόμη φορά εις βάρος των ζώων. «Πρόκειται για ασυνείδητους, δεν ξέρω ποιους ενοχλούν τα ζώα αυτά. Τα περισσότερα τα έχουμε στειρώσει και εμβολιάσει, κάναμε ότι  χρειάζεται σε συνεργασία με τον διοικητή κ. Φαρμάκη».

Όπως τόνισε ο κ. Κανταρτζής τα σκυλιά ήταν υπό την επιτήρηση του σωματείου, ταΐζονταν και δεν ήταν επιθετικά, ωστόσο υπάρχουν αυτοί που αντιπαθούν και δεν βλέπουν με καλό μάτι τα ζώα. «Τους πειράζουν ακόμα και τα περαστικά ζώα και χτυπούν με τέτοιο βάρβαρο τρόπο. Αν ήξεραν τι τραβούν για να βγει η ψυχή τους, δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι αυτοί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, γιατί συνήθως βγαίνουν τη νύχτα, βάζουν τις φόλες και εξαφανίζονται σαν τα ποντίκια».

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld