Ελεονώρα και Μπρoύνα: Δυο μοναδικά πλάσματα σας περιμένουν..




Η Ελεονώρα ζεί αδέσποτη εδώ και 2 χρόνια, δηλαδή για όλη της τη ζωή! Ειναι ενα πλάσμα αξιολάτρευτο, μεσαίου μεγέθους και ελαφρυά σαν τον αέρα, πολύ παιχνιδιάρικο, καλόψυχο και συντροφικό. Eϊναι εμβολιασμένη, στειρωμένη, με τσιπάκι.


 Έπαθε λεισμανίαση όμως την οποία προλάβαμε στο πρώτο στάδιο..αυτό σημαίνει ότι θα έχει μια υγειή και όμορφη ζωή, ειδικά αν δε συνεχίσει να ζεί στο δρόμο. Βρίσκεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και θα ταξιδέψει και αλλού για να φτάσει στο ιδανικό, μόνιμο σπιτάκι της. Χρειάζεται μιά αυλίτσα ή αν έχετε διαμέρισμα, η Ελεονώρα μας είναι μόλις 13 κιλά, μεσαίου μεγέθους, αδύνατη και χαριτωμένη. 


Επειγει υιοθεσια της, καθώς τη χτυπησαν στο κεφαλακι με αντικειμενο και κινδυνευει παιδια! Δεν υπαρχει χωρος για φιλοξενεια..Ουτε γινεται αλλαγη περιοχης γιατι θα χαθει το ζωο και δε θα μπορουμε να του δινουμε τα χαπακια του.


H Μπρούνα, ανηκει στην φυλή των Γιούρα Μπρούνο, ειναι εμβολιασμενη και στειρωμενη. Ειναι εξαιρετικη φυλακας, βρεθηκε στο βουνο σε απομονωμενο σημειο, μολις ειχε γεννησει μα δε βρεθηκαν μωρακια. Εξασθενημενη και εξαθλιωμένη, υποσιτισμενη και με λυπημενο βλεμμα, την μεταφεραμε στο σημειο που ειναι η αλλη σκυλιτσα, η Ελεονωρα ή Νώρα. Τουλαχιστον να κανουν παρεα οι δυο τους. Πραγματι τα πανε περιφημα! 

Η Μπρούνα ειναι μεγαλης ηλικίας, περίπου 7 ετών και πλεον απο δω και περα θα δυσκολευτει να ζει στο δρομο. Ηρθε η ωρα εστω και σε αυτη την ηλικια να ξεκινησει να ζει αξιοπρεπως αυτο το αμοιρο ζωο! Ειναι υγειης κατά τα άλλα και εξυπνη πολυ! Παιχνιδιαρα και ετοιμη για παιχνιδι παντα! Ειναι ομως και πολυ βολικη και ηρεμη και καταλληλη για ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που δε χρειαζονται εντονη ενασχοληση με το κατοικιδιο τους.


Μπορείτε να τις γνωρίσετε από κοντά, για να πειστείτε οτι πρόκειται για μοναδικά πλάσματα..Υιοθετηστε έναν παντοτινό σύντροφο που θα σας χαρίσει φοβερές στιγμές γέλιου και αγάπης!

Επικοινωνία: 6989177695 ή στο Φβ.

Αριθμός τσιπ Nora: 977200008270447
Αριθμός τσιπ Bruna: 977200008265119

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld