Φρίκη: Έσυρε τον σκύλο του από το ΙΧ για να τον σκοτώσει επειδή ήταν επιθετικός!


Ξημερώματα Χριστουγέννων 25/12/2013, αξιωματικός της Αστ. Διευθ. Λεμεσού εντόπισε όχημα να κινείται στον παραλιακό δρόμο και να σέρνει στο πίσω μέρος του δεμένο με λουρί έναν σκύλο ράτσας Rottweiler.

Ο αξιωματικός ανέκοψε το όχημα στο δημοτικό χώρο στάθμευσης του Εναέριου και συνέλαβε τον 64 χρονο οδηγό από τη Λεμεσό για το αδίκημα της κακοποίησης και παράνομης θανατωσης ζώου αφού ο σκύλος ήταν ήδη νεκρός.


Δεύτερο περιπολικό με δύο αστυνομικούς που έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει τον συλληφθέντα στον αστυνομικό σταθμό, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την ανάλογη βία για να τον ακινητοποιήσει, καθώς ο 64χρονος αντέδρασε και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και περαστικοί οι οποίοι μόλις είδαν τι είχε κάνει ο συλληφθείς, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.


Ο 64χρονος σε ερωτήσεις των αστυνομικών για την αποτρόπαιη πράξη του, φέρεται να προέβαλε τον ισχυρισμό οτι ο σκύλος ήταν επιθετικός κι επειδή ο ίδιος θα πετούσε για Ελλάδα το ίδιο πρωί ... δεν είχε πού να τον αφησει!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο όχημά του, στη θέση του συνοδηγού, ανευρέθη τσεκούρι με το οποίο όπως φαίνεται θα αποτέλειωνε το άτυχο ζώο αν δεν στεφόταν με επιτυχία η ... βόλτα με το λουρί!

lovemyall.com

4 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΟ'ΧΕΣ ΑΓΡΙΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΘΑ'ΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ..ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάξει ρε φίλε, και εσένα η μάνα σου όταν ήσουν μικρός κάποιες φορές δεν είχε που να σε αφήσει.. και επίσης μπορεί να ήσουν εξίσου επιθετικός, να σε δένανε και σένα στο αμάξι τους κια να σε σέρνανε μέχρι να ψωφήσεις..μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou na paeis stanathema kai na fkaleis psofo me tn xirotero tropo .... makari naxera pios ise kai itan na dis an eminiskes zwntanos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kseri kann pios ine o geros?onoma ...kati oti tipote?san inkedevo opis kseri kati n afisi minima edo...thelo tn ....kai san iposxoume oti oli tou tin zoi den tha ksexasi ti ekame

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld