Δείτε πως οι Τούρκοι ανακυκλώνουν και ταυτόχρονα ταΐζουν τα αδέσποτα!




Μετά τις ειδικές συσκευασίες στα εστιατόρια της Κωνσταντινούπολης που προορίζονται για τα αδέσποτα (δείτε ΕΔΩ), οι Τούρκοι ανακάλυψαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα, φροντίζοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

Τοποθέτησαν ειδικές μηχανές ανακύκλωσης, όπου οι πολίτες μπορούν να πετάνε τα μπουκαλάκια με το νερό, αφού πρώτα αδειάσουν το νερό που περισσεύει. Σαν αποτέλεσμα, η μηχανή μεταφέρει το νερό στο δοχείο που βρίσκεται στο κάτω μέρος και αδειάζει τροφή ισάξιας του ποσού, που κοστίζει το ανακυκλωμένο μπουκάλι. 

Έτσι οι πολίτες αντί για αντίτιμο χαρίζουν δωρεάν τροφή στα αδέσποτα και ο χώρος παραμένει καθαρός!

Δείτε το σχετικό βίντεο




7 σχόλια:

  1. Αν το εκαναν και στην Ελλαδα θα ηταν μια χαρα αλλα μονο να τα πετανε το δρομο ξερουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο υπέροχο... Μακάρι να το κάναμε και εμείς και γενικώς όλες οι χώρες.. Μπορεί να είναι αδέσποτα, αλλά αξίζουν να ζουν αξιοπρεπώς... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λεει ''και ο χώρος παραμένει καθαρός!''...δυο τετραγωνα πιο κατω πατας την σκατουλα του ξερω γω...η λυση ειναι παρκα,μεγαλα παρκα για τα αδεσποτα,δημοτικα να μπαινουν εκει και να ζουν αξιοπρεπως μεχρι να τα ιοθετησει μια οικογενεια.αυτη ειναι η γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες και πάλι καλά! εδώ τίποτα δεν έχει γίνει....Πολύ έξυπνο το βρίσκω!

      Διαγραφή
    2. Οι σκατούλες είναι από τα σκυλιά που οι ιδιοκτήτες τους, τα βγάζουν για να τις κάνουν έξω, εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω κάθε μέρα στη Κηφισιά που μένω. Όταν είχαμε αδέσποτα δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ, γιατί πάνε στο χώμα και απόμερα.
      Όπως σήμερα μαντρώνουν τα σκυλιά που μας ενοχλούν έτσι αύριο θα μαντρώσουν και εμάς!

      Διαγραφή
  4. Στην Ελλάδα πετάνε τα σκουπίδια τους απο το αυτοκινητο,απο τα μπαλκόνια,στο δρόμο αλλά κατα τ'αλλα τους φταίνε τα αδέσποτα!!Αυτά τους βρωμίζουν τον τόπο!! Τα αδέσποτα λοιπόν αφοδεύουν μόνο σε απόμερα μέρη και σε χόρτα! στα πεζοδρόμια (αν το παρατηρήσει κανείς) μόνο τα οικόσιτα κάνουν την ανάγκη τους! Επομένως, επανερχόμαστε πάλι στον ασυνείδητο πολίτη που δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία να τα μαζέψει,λες και θα το κάνει καποιος άλλος γι'αυτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld