Κεφαλλονιά: Σκότωσε στο ξύλο τον σκύλο του αλλά οι μάρτυρες αρνούνται να καταθέσουν!


Ένα ακόμα στυγερό έγκλημα χωρίς τιμωρία σημειώθηκε στην Κεφαλλονιά, όπως μας ενημέρωσε ο Σύλλογος ζωόφιλων ''ΝΤΟΡΙΣ''. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής για το περιστατικό:

Χθες το πρωί ενημερωθήκαμε από ανώνυμο τηλεφώνημα κατοίκου στο χωριό Πάστρα Κεφαλλονιάς για ένα ακόμα στυγερό έγκλημα ….σκηνές τρόμου με μάρτυρες μικρά παιδιά και αρκετούς χωριανούς που όλοι μαζί γίνανε θεατές του αργού βασανιστικού ,εξοργιστικού ξυλοκοπήματος ενός άτυχου σκύλου που ο κηδεμόνας του το οδήγησε στο θάνατο με απίστευτο μένος ,εκτός εαυτού, μην αντιδρώντας στις φωνές τους και στις παρακλήσεις τους να σταματήσει το…έργο του…

Αυτό το υποκείμενο κλειδωμένος στην αυλή του σπιτιού του τσάκισε το σκυλάκι… ούτε τα κλάματα από τα παιδάκια που τον έβλεπαν ,ούτε οι φωνές των χωριανών ούτε ο πόνος και οι φωνές του ζώου στάθηκαν ικανές να τον αναχαιτίσουν.. και μετά απλά πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου στο σκουπιδοτενεκέ….

..η παράσταση του ψυχανώμαλου έλαβε τέλος… μαζί και η ζωή ενός ακόμα αθώου πλάσματος, που και σε αυτόν ακόμη που δεν το αξίζει, πρόσφερε αγάπη και αφοσίωση και αυτός του το ανταπόδωσε με τον μαρτυρικό του θάνατο…

Εδώ όμως αρχίζει και ολοκληρώνεται το δράμα… τόσοι μάρτυρες ήταν παρόντες και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν δέχεται να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές για να οδηγηθεί αυτό το κάθαρμα στην δικαιοσύνη και να λάβει την τιμωρία που του αρμόζει…

Ένα ολόκληρο χωριό κρύβει με την σιωπή του και την ανοχή του έναν στυγερό, αδίστακτο νοητικά διαταραγμένο άτομο προκειμένω να μην ..δυσφημιστεί ο τόπος τους… δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι μισάνθρωποι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στις πλείστες φορές συνεχίζουν την οργισμένη και παραβατική συμπεριφορά τους και στους συνανθρώπους τους… δεν καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύουν και τα ίδια τους τα παιδιά???

…ο χωριανός μας είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει …και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία.. τα ίδια κατήγγειλαν και σε διαχειρίστρια τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας και αφού έκανε, όπως όφειλε και πολύ σωστά, την ανάρτηση στην συνέχεια την καθύβρισαν ότι συκοφαντεί το χωριό τους!!!

Εμείς γνωρίζουμε σύμφωνα με τις ανώνυμες μαρτυρίες το όνομα του δράστη…. ευελπιστούμε έστω και τώρα να φανεί κάποιος χωριανός που να τιμήσει την Κεφαλονίτικη περηφάνια ,να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ,την αλήθεια για να μπορέσει η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα… να δικαιώσει το άτυχο πλάσμα που αναίτια πλήρωσε με αυτό τον μαρτυρικό θάνατο την αφοσίωση την εμπιστοσύνη και την αγάπη του προς τον φονιά του…

Φιλόζωος ,που πληροφορήθηκε το περιστατικό μας δήλωσε εξοργισμένος ότι προσφέρει ως αμοιβή σε αυτόν ή αυτή που θα δώσει μαρτυρία προκειμένω να οδηγηθεί ο δολοφόνος στην δικαιοσύνη το ποσό των 2000 ευρώ ..

Η θλίψη μας είναι πολύ μεγάλη… ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η απογοήτευση μας από την ανθρώπινη συμπεριφορά….


Φώτο Αρχείου

12 σχόλια:

  1. Ο φιλοζωος δεν πρεπει να πληρωσει τον μάρτυρα για να κανει το καθηκον του αλλα ενα γεροδεμενο να του τσακισει τα κοκκαλα και να μην μπορει στο μελλον να πειραξει ουτε μυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς κανείς ΔΕΝ πρόκειται να μιλήσει! Αφού τον Έλληνα τον νοιάζει μόνο για το τι θα πει ο κόσμος!

    Καθώς δε γνωρίζω, αν κάποιος ειδοποίουσε εκείνη την ώρα την αστυνομία, ήταν υποχρεωμένοι ή όχι να επέμβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ποσο αρρωστοι πιζει να ειναι αυτοι οι ανθρωποι ;; !!!! ΕΛΕΟΣ πια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφ' όσον το αδίκημα ειναι αυτεπαγγελτα διωκόμενο γιατι δεν πηγαινετε τα στοιχεια που έχετε για την κακοποίηση του ζώου σττην τοπικη αστυνομική αρχή, κοινοποιώντας τα και στην εισαγγελία; Ας αναγκαστούν απο τον εισαγγελέα που θα αναλάβει την δικογραφία και θα τους καλέσει ως μάρτυρες να μιλήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Foboyntai ,afoy Sinai trelos o typos,ti na leme,erxomai egw an ginetai na katathesw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ??????? ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην επαρχία βιάζουν παιδιά και γυναίκες και δεν μιλάει κανείς, θα μιλούσανε για το ζώο; Ομερτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητη Μαιρη , νομιζω δεν βοηθαει κανεναν (ποσο μαλλον τα αδεσποτα/δεσποζομενα σκυλακια) να ανοιξουμε διαμαχη για την επαρχια και την πρωτευουσα !!! εαν ταξιδεψεις στην επαρχια θα δεις οτι και εκει υπαρχουν φιλοζωοι - δεν ειναι ολοι καγκουρες !! ειναι θεμα ελλειψης παιδειας και νομιζω οτι απο αυτο πασχει ολη η Ελλαδα !! καλη Ανασταση !!

      Διαγραφή
  8. Για τον συγκεκριμένο τύπο-δολοφόνο,σε πολλές κοινότητες του εξωτερικού, μαζεύουμε χιλιάδες άτομα, που υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των ανθρώπων και των ζώων,υπογραφές για να πάει φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα δε καταλαβαινουν οτι αυτος ο ανωμαλος που κυκλοφορει αναμεσα τους και κανει τετοια αισχρά πραγματα μπροστα στα παιδια τους πρεπει να τιμωριθει? δεν εχουν σκεφτει οτι μπορει να ξανακανει το ιδιο και οχι μονο σε ζωα?? αλλα θα λενε ολοι.."ναι ναι ας τολμισει θα του δειξω εγω τοτε"...τι νομιζετε δε μπορουν τετοια ατομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλιστα, το να τον καταγγειλουνε θα αμαυρωσει τον τοπο τους. Το να εχουνε τετοιο ανθρωπο αναμεσα τους και να μην μιλανε τους αναδεικνυει δηλαδη. Συνεπως συμπεραινω 1, πως οι κατοικοι του χωριου Παστρα δεν εχουνε καμια αισθηση δικαιοσυνης, 2 πως ειναι συνενοχοι στο εγκλημα, ολοι ανεξαιρετως οσοι ηταν παροντες και 3 πως ειναι ηλιθιοι και αμορφωτοι βλαχοι αφου θεωρουν πως το να προστατευουν ενα τετοιο ανθρωπο θα κανει καλο στον τοπο τους. Ηθελα να ηξερα αν το εκανε αυτο σε ενα απο τα παιδια τους θα μιλουσανε αραγε? Υποθετω πως οχι, για να μην "χαλασει ο τοπος". Επισεις τοσοι ανθρωποι υποτιθεται του φωναζαν να σταματησει κι ουτε ΕΝΑΣ δεν τον βουτηξε να τον σαπισει? Και ξαναρωτω, αμα ητανε το παιδι ή η γυναικα του ας πουμε που εδερνε και σκοτωνε αντι για σκυλι θα καθονταν παλι ετσι απραγοι να τον κοιτανε? Και αυτο τι λεει για τον τοπο τους? Οταν ο ενας ειναι αρρωστος και ολοι οι γυρω του υποτιθεται καλα στα μυαλα τους και δεν κανουνε τιποτα για τον αρρωστο ποιος εχει ποιο πολυ φταιξιμο? Ο τρελλος ή ο κανονικος? Ωραια κοινωνια φτιαξατε ρε εκει πανω, μπραβο σας να τη χαιρεστε. Αι σιχτιρ συγχυστηκα πρωι πρωι αντε να ξεκινησεις τη μερα σου ετσι. Ουστ, μπουρτζοβλαχοι, πισω στο μεσαιωνα γρηγορα, γιατι ετσι και συμβει ποτε κατι τετοιο μπροστα μου (που δεν προκειται, ειμαι σιγουρη, ο κοσμος αυτος ειναι αδικος) δεν θα κατσω απλα να κοιταω και να φωναζω. Πρωτα θα τον κανω καινουριο, πακετο για το νοσοκομειο και μετα θα φωναξω και την αστυνομια να τους πω ποιος τον εκανε ετσι και γιατι. Οχι στην Κεφαλλονια, πουθενα στην Ελλαδα δεν ειναι να πας πια, εκτος κι αν εισαι τυφλος και κουφος. Στα διαλα, μετοικισα και υσηχασα. Και για οσους εξυπνους θα παραπονεθουν οτι βριζω ασκοπα, προφανως και οταν λεω μπουρτζοβλαχοι δεν εννοω ολους, ξερω πως υπαρχουνε ανθρωποι ευσυνειδητοι και φιλοζωοι και φιλανθρωποι σε αυτες τις κοινωνιες, αλλιως δεν θα τα μαθαιναμε οτι συμβαινουν αυτα, αλλα δυστυχως ειναι η τραγικη μειοψηφια. - Αλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld