Γνωρίστε την μονόφθαλμη καρκινοπαθή Monkie


Μια ζεστή βραδιά του Ιουλίου το 2013, κάποιος άφησε ένα κλειστό κουτί μπροστά από ένα καταφύγιο στην Βιρτζίνια. Μέσα ήταν ένα γλυκύτατο σκυλί ράτσας pug. Το καταφύγιο δεν θα άνοιγε μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι.

Όταν έφθασε ένας από τους εργαζόμενους, βρήκε το σκυλί σε κρίσιμη κατάσταση. Κανείς δεν περιμένε να ζήσει. Της έδωσαν υγρά και περίμεναν να δουν αν θα βγάλει τη νύχτα. Όμως η Monkie τα κατάφερε, γιατί ήταν μαχητής.

Το καταφύγιο ανέλαβε την ιατρική της περίθαλψη. Η σκυλίτσα υπέφερε από σοβαρές ζημιές στο δεξί της μάτι και δύο καρκινικούς όγκους στους μαστούς. Επιπλέον στειρώθηκε και ακολούθησε θεραπεία για τα παράσιτα.



Μετά από ένα μήνα η Monkie ήταν διαθέσιμη για υιοθεσία. Ποιος όμως θα επέλεγε να υιοθετήσει έναν ηλικιωμένο άρρωστο σκύλο; Για καλή της τύχη ένα ζευγάρι από το Μέριλαντ μόλις την είδε την ερωτεύτηκε. Είχαν μόλις χάσει τον 17χρονο σκύλο τους.

Στις 31 Αυγούστου, το ζευγάρι ταξίδεψε περισσότερες από 4 ώρες για να παραλάβει το νέο μέλος της οικογένειας τους.



Αρχικά η γλυκιά Monkie ήταν τρομοκρατημένη. Προσπάθησε να χωθεί κάτω από το κάθισμα όταν την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για τρεις ημέρες προκειμένου να εγκλιματισθεί και να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να της κάνουν κακό.

Ήταν λογικό αφού για 10 ολόκληρα χρόνια η 11χρονη σκυλίτσα χρησιμοποιείτο σαν εργαλείο αναπαραγωγής και δεν γνώριζε τι σημαίνει αγάπη.


1 σχόλιο:

  1. και όπως πάντα τα ζωα μας μαθαινουν τι σημαίνει αγάπη, κι αυτο μας μένει για....παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld