Καταδικάστηκε γιατί χτύπησε με σκουπόξυλο αδέσποτα σκυλιά


5.000 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και φυλάκιση ενός έτους ο δικαστής έκρινε ένοχο τον 45χρονο από το Γαλατά Ναυπακτίας που έσπασε ένα σκουπόξυλο πάνω σε αδέσποτα σκυλιά.


Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 13-9-2014 στο Γαλατά Ναυπακτίας μπροστά από το πατρικό σπίτι της Ντέμου Σπυριδούλας, Πρόεδρο του Σωματείου Φίλοι των Ζώων Δήμου Αγρινίου.


Ο 45χρονος βλαστημούσε και φώναζε τα σκυλιά και απειλούσε την κ. Ντέμου ότι θα την κρεμάσει στα κάγκελα του σπιτιού της επειδή την θεωρεί υπεύθυνη για την ύπαρξη των αδέσποτων έξω από το σπίτι της γιατί τα ταϊζει. Στην συνέχεια πήγε σπίτι του, πήρε ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα αδέσποτα διαδοχικά, το ένα από αυτά στην πλάτη μέχρι που έσπασε.


Η κ. Ντέμου κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβαν τον δράστη στα πλαίσια του αυτοφωρου, προφυλακίστηκε και δικάστηκε.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η κ. Ντέμου είχε αντιμετωπίσει την ίδια τραγική κατάσταση των απειλών από το συγκεκριμένο άτομο αλλά και από άλλους με αποτελέσμα την επόμενη μέρα να βρεί σκύλους και αρκετά γατάκια φολιασμένα.. Εχει γίνει καταγγελία η οποία δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.
 

Τα αδέσποτα για την ώρα είναι καλά στην υγεία τους ... αλλά ο κίνδυνος παραμένει όσο βρίσκονται στο δρόμο και αποστράτευτα.

1 σχόλιο:

  1. ....και ένα σκουπόξυλο δώρο στον τύπο για τον εαυτό του...μαζί με την δικαστική απόφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld