Λάζαρος: Ο σκύλος που επέζησε έπειτα από δύο ευθανασίες και ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα!


H ιστορία του Λάζαρου είναι συναρπαστική και σίγουρα δεν είναι κάτι που ακούς κάθε μέρα. Ο Λάζαρος, ένα τετράχρονο ημίαιμο σκυλί βρέθηκε σε ένα καταφύγιο της Αλαμπάμα. Για μια εβδομάδα παρέμεινε στα αζήτητα. Κανείς δεν ήθελε να τον υιοθετήσει και έτσι αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία. Όμως ο Λάζαρος είχε άλλα σχέδια!

Εκείνο το βράδυ αφού ο κτηνίατρος υπέβαλε τον σκύλο σε ευθανασία επιβεβαίωσε ότι ο καρδιακός του παλμός είχε σταματήσει. Έπειτα όμως από λίγες ώρες και αφού επανέλενξε το σκυλί άκουσε ένα αμυδρό χτύπο της καρδιάς και έτσι τον υπέβαλε για δεύτερη φορά σε ευθανασία!


Την επόμενη ημέρα το πρωί, όταν το προσωπικό έφθασε στο καταφύγιο, αντίκρισε σοκαρισμένο το σκυλί να τους κοιτά! Μάλιστα είχε φάει και την τροφή που του είχε τοποθετηθεί
την προηγούμενη ημέρα! Αν και φοβισμένος ο Λάζαρος καθόταν μέσα στο κλουβί του ζωντανός!

  
Μάλιστα ο σκύλος στο παρελθόν είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και οι κτηνίατροι τότε είχαν αναφέρει ότι ήταν θαύμα που επέζησε.

Μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία, το καταφύγιο αποφάσισε να του βρει επιτέλους ένα σπίτι και ο γλυκός σκυλάκος ζει πλέον ασφαλές με την νέα του οικογένεια.

Δείτε το βίντεο




1 σχόλιο:

  1. το ότι βρήκε σπίτι μετά από όλη αυτή την κατάσταση δείχνει ότι τα καταφύγια δεν κάνουν καλα τη δουλειά τους στο να βρήσκουν σπίτια για τα ζωάκια.
    εκτός κι αν δουλειά τους είναι να τα μαζέυουν και να τα θανατώνουν σε 1 βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld