Σέρρες: Στο παρά πέντε διασώθηκε κουτάβι που βρέθηκε κρεμασμένο




Μια απίστευτη βαρβαρότητα βίωσε ένα κουταβάκι στο Λευκώνα Σερρών στις 29 Μαΐου. Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, το άτυχο κουτάβι βρέθηκε κρεμασμένο από πάσσαλο με ένα σφιχτό σχοινένιο πνίχτη στο λαιμό του.

Εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής να τινάζεται αργοπεθαίνοντας με αίματα και αφρούς στο στοματάκι του ενώ, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, τα μάτια του εκλιπαρούσαν για βοήθεια..

Ο άνδρας που το εντόπισε χωρίς δεύτερη σκέψη το απεγκλώβισε από τον πνίχτη του και αφού τηλεφώνησε στον Φ.Ο.Σ. το μετέφερε στο κυνοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες. 

Το κουταβάκι είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναζητείται μια οικογένεια που θα το κάνει να ξεχάσει όλη αυτή την κακία που βίωσε από το ανθρώπινο είδος. 


2 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο Κ......ΟΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΣ ΕΝΟΧΟΣ!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω σιχαθει το ανθρωπινο ειδος! Το τι οργη και κατταρα ριχνω οταν βλεπω τετοια περιστατικα δεν λεγεται.. Οι ποινες σε κακοποιησεις ζωων ειναι μηδαμινες κατα την αποψη μου.Αλλα ξερω κατι τυπους σαν αυτους που τυχαινει να δω εξω θα κανουν αυτα τα εγκληματα, και τσακωνομαι .3 περιπτωσεις που πηγαινα το σκυλακι μου βολτα κανανε λεκτικη επιθεση για το σκυλο αγριοκοιταζοντας το και βριζοντας αν δεν ημουν εγω μαζι του τι αλλο θα κανανε δεν ξερω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld