Κακοποιήθηκε και εγκαταλείφθηκε στο δρόμο με φριχτούς πόνους


Η Anna Gerolymbou, γνωστή για την φιλοζωική της δράση στο δήμο Λαυρεωτικής, χθες το βράδυ βρέθηκε μπροστά σε μια ζωντανή απόδειξη της ανθρώπινης κτηνωδίας. Ο λόγος για ένα κακοποιημένο κουτάβι που αποδεικνύει πως η αναλγησία των ανθρώπων δεν εξαντλείται με το να τα πετάνε στα σκουπίδια ή στις ερημιές για να πεθάνουν... Φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό..Αρέσκονται να τα κακοποιούν πριν τα πετάξουν..

Το άτυχο κουταβάκι καθόταν ακίνητο στην μέση του δρόμου και περίμενε μοιρολατρικά οτιδήποτε του συμβεί.. Είναι χτυπημένο πολύ στο κεφάλι και το ένα ματάκι του είναι πρησμένο και τυφλό. Το άλλο μάτι έχει ένα μεγάλο οίδημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.. Το σκυλάκι είναι σκελετός και δεν μπορούσε να φάει τίποτα. Με το ζόρι ταΐστηκε. Ήταν παραδομένο στην τύχη του..

Τι άλλο να περιμένει άλλωστε από εμάς τους ΄΄ανθρώπους΄΄ ; Κακοποιήθηκε φρικτά και περίμενε τον θάνατό του πονώντας σιωπηλά.

Η Anna Gerolymbou ανέλαβε την φροντίδα του και σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για την κατάσταση της υγείας του.




Νεότερη Ενημέρωση


Η ψηλάφηση από το γιατρό έδειξε πως ο μικρός έχει χτυπηθεί με κλωτσιά ή κάτι βαρύ στο κεφάλι. Αυτό πρέπει να έγινε πριν 4-5 ημέρες γι αυτό το δεξί του ματάκι είναι μάλλον χαμένο. ΄Εχει μεγάλα οιδήματα και στα δύο μάτια και σπασίματα στα οστά του κρανίου και τη γνάθο. Πονάει πολύ. Έχει υποσιτισμό και αναιμία. Παρά τους συνεχείς ψεκασμούς από χθες, είναι ακόμα γεμάτος τσιμπούρια. Ξεκινήσαμε με παυσίπονα και αντιβίωση.Ο γιατρός πιστεύει ότι τα οστά θα δέσουν από μόνα τους. Είναι απίστευτα ήσυχο και υπάκουο πλασματάκι. Πριν λίγο έφαγε ελάχιστα.


Ενημέρωση 1/8
 
Τα οιδήματα δεν υποχωρούν και το ένα του ματάκι κοντεύει να εκραγεί! Το κρανίο γύρω απ τα μάτια του αλλά και στο κεφάλι είναι θρυμματισμένα οστά! Ο μικρός δεν πάει καλά όπως περιμέναμε, παρ όλη την αντιβίωση και τη φροντίδα που έχει! Χρειάζεται επειγόντως να μεταφερθεί σε ειδικό οφθαλμίατρο μήπως σώσουμε κάποιο απ τα δυο του ματάκια!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια να σωθεί ο ίδιος αλλά και η όραση του ας επικοινωνήσει άμεσα στο 6936862466.
dogw0rld.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. δεν μπορω αλλο ρε παιδια δεν μπορω να το διαχειριστω πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερώστε! Τι συνεβη εν τελει με το σκυλακι; Ποια ειναι η κατασταση του; Επιβίωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld