Δηλητηρίασαν τον σκύλο Έλληνα ηθοποιού


Συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό "Down Town" έδωσε ο Δημήτρης Βλάχος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έζησε μια απώλεια που του στοίχισε πολύ.

Για κακή του τύχη, έχασε ξαφνικά τον τετράποδο φίλο του.


"Πριν από ένα μήνα, έχασα το σκύλο μου, τον Μπαζ. Ήμουν διακοπές, όταν με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου, ο οποίος τον είχε βγάλει βόλτα, και μου είπε ότι κάτι έφαγε, μάλλον φόλα, και πέθανε μέσα σε μισή ώρα. Συγκλονίστηκα!

Ήταν από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου. Επειδή πολλοί δεν έχουν σκύλο, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η απώλεια είναι δυσαναπλήρωτη. Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάρω τέτοια στενοχώρια για άνθρωπο. Υπερβολικό σου ακούγεται; Δε με νοιάζει! Έτσι νιώθω. Σιχαίνομαι αυτούς τους ασυνείδητους, που δεν είναι άνθρωποι, και πετάνε φόλες. Αρρωστημένα μυαλά!" δήλωσε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως αν και οι φίλοι του, του προτείνουν να πάρει άλλο σκύλο για να ξεχαστεί ο ίδιος αρνείται, καθώς δεν νιώθει ακόμη έτοιμος.

thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάνεις λάθος...δέν είναι ασυνείδητοι...ευσυνείδητοι είναι και ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν. Σκοτώνουν αθώα πλάσματα επειδή μπορούν, επειδή πάσχουν απο το σύνδομο της μειωνεκτικότητας, θέλουν να νιώσουν δύναμη μιάς και είναι τόσο τιποτένιοι και μηδαμινοί υπάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld