Λέο: Το μπόξερ που διασώθηκε έπειτα από 8.5 χρόνια ζωής σε ένα puppy mill


O Λέο το μπόξερ είναι 10 ετών. Διασώθηκε από ένα puppy mill το 2012 από την οργάνωση National Mill Dog Rescue. Για 8.5 χρόνια ζούσε σε ένα κλουβί.. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε το 80% της ζωής του υποφέροντας από κακοποίηση, παραμέληση και ανεύθυνη αναπαραγωγή. ''Φρόντισαν'' μάλιστα να του τροχίσουν τα δόντια με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να υποφέρει.

Οκτώμισι χρόνια περίμενε κάποιον να τον σώσει. Οκτώμισι χρόνια αναρωτιόταν αν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα σκουριασμένο βρώμικο κλουβί, γεμάτο ψύλλους και αίμα.. Οκτώμισι χρόνια αναρωτιόταν πως είναι να έχεις φαΐ, νερό, παρέα..


Αν και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να εμπιστευτεί τους ανθρώπους και να ξεπεράσει το παρελθόν, ο Λέο είναι ένα ευγενικό και γενναιόδωρο σκυλί που έχει πάντα ένα δώρο για εσάς! Αυτό συμβαίνει γιατί είναι χαρούμενος που το στόμα του πλέον δεν αιμορραγεί.

Στο κλουβί το μόνο του ''παιχνίδι'' ήταν ένα κομμάτι από πλαστικούς σωλήνες. Ακόμα κι αν του έσκιζε τα ούλα, ακόμα και αν το στόμα του γέμιζε με αίμα αυτό το κομμάτι ήταν το μοναδικό πράγμα που τον συντρόφευε.. Τώρα ο γλυκός Λέο παίρνει μαλακά παιχνίδια για να παίξει και το στόμα του δεν αιμορραγεί.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα δώρο από τον Λέο! Θα θέλατε..

Μια μπάλα του τένις;




Ένα άδειο μπωλ φαγητού;


Ένα λούτρινο κόκκαλο;



Ή μήπως ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα;





1 σχόλιο:

  1. Ena mpouketo sketo se osous pairnoun skulia apo pet shop! Krima pantws gia ton skulo! Euxomai thn upoloiph zwh tou na thn perasei xaroumenos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld